A The Palace zenekar 2018-ban mutatkozott be, de a tagok már több mint 9 éve zenélnek együtt. Solymár Mátyás (ének), Wittinger Bálint (gitár, szintetizátor) és Kerekes Tibor (dobok) általános iskolai osztálytársakból lettek legjobb barátok, így nemcsak a színpadon, de a mindennapi életben is kiegészítik egymást.

A srácok ismerősek lehetnek, ugyanis FLATBAND néven már sok dalt, sőt, egy Cseh Tamás Program által támogatott albumot is kiadtak, de mivel új zenei irányt vettek, ezért a névváltás is időszerűvé vált. A banda hangzása elektronikus és pop elemeket vegyít alternatív rockkal, a csavar viszont a szövegekben jön, ugyanis a The Palace nem az átlagos szerelmes vagy bulis témákat dobja be dalaiban.A teljes zenekar vegán és straight edge életmódjának köszönhetően szerzeményeikben visszaköszön a környezetvédelem és az állatok alapvető jogainak védelme, ami mellett témaként szolgál a fiatalokat manapság már népbetegségként érintő testképzavar problémája, amely kapcsán az önelfogadás jelentősége és az erre történő ösztönzés áll fókuszban.

A tavaly megjelent három dalos EP főcímdala, a „Pulcsiban alszunk” is ezt a témát dolgozza fel, melyhez Bencze Blanka „Pulcsiban alszom” című könyve adta az ihletet. A zenekar a dalt Závodi Marcival (Zävodi) közösen hangszerelte. A kislemezen található további két track a „James Dean” és az „Arany János” című szerzemények. 2018 folyamán további két daluk is megjelent; az „Elúsznak az esték” és a „Polaroid” című számaikat a Petőfi Rádió és a Music Channel is pozitívan fogadta.

Az együttes koncertjeit átjáró energia bizonyítja, hogy a srácok nem félnek a rockzenei vagy akár a funky elemek használatától sem. Ezt az energiát és sokszínűséget díjazta a szakmai zsűri is a Lángoló Gitárok és a DreherFeszt közös tehetségkutatóján, ahol a zenekar második helyezést ért el az élő döntőben. Emellett, a The Biebers-t is meggyőzték a koncerteken látottak, így a két banda közös turnéval készült a tavaszi szezonra.

Áprilisban a srácok egy újabb dalt hoztak ki „Visszanézek” címmel, amiben Miskovits Marci is közreműködött. A nyári koncertek után pedig a zenekar elkezdte írni második EP-jét, amit ismét Závodi Marcival készítenek.

A The Palace egy rendkívül kreatív banda; a klipeket, grafikákat, zenéket a fiúk mind saját maguk készítik. Emellett létrehozták a The Palace Kollektívát, amellyel az a hosszútávú céljuk, hogy más fiatal tehetségekkel, művészekkel kölcsönösen segítsék és támogassák egymást. A The Palace tagjai még csak 21-22 évesek, mégis jó adag érettség és eredetiség lakozik bennük.

A Napfényes Rendezvényterem működését ebben az évadban az NKA Hangfoglaló Programja támogatja.

 

The Palace Pulcsiban alszunk A4

 

A program előtt  és után szeretettel várjuk kedves Vendégeinket a Napfényes Étterem különleges fogásaival.
Az aznapi érvényes belépőjeggyel 10% kedvezményt adunk a Napfényes Étterem áraiból (kivéve cukrásztermékek).

Asztalfoglalás: 06-20-311-0313

 Kultúra és vacsora egy helyen, a Belváros szívében!

Kedves Látogatóink!

Rendezvénytermünkben mindannyiunk egészségének védelmében betartjuk a mindenkori hivatalos ajánlásokat. A helyszínt rendszeresen fertőtlenítjük, kézfertőtlenítőt biztositunk, és betartjuk a maszkhasználati szabályokat is. Kérjük, tegyenek így Önök is. Köszönjük, és tartalmas időtöltést kívánunk

Kérjük, időben vegye meg a jegyét, mert a férőhelyek száma korlátozott!

Jegyek a Napfényes Étteremben (1053 Budapest, Ferenciek tere 2.- Veres Pálné és Curia utca sarok) elővételben és telefonos foglalással is kaphatók (+36 20 311 0313).

A foglalástól számított három napon túl az át nem vett jegyeket értékesítjük.

A rendezvényterem a rendezvény kezdete előtt fél órával nyit.
A helyszínen vendégeinket frissítőkkel, szendvicsekkel és süteményekkel várjuk!


Az étterem és a rendezvényterem területe füst és alkoholmentes.
Rendezvényeink 14 éves kor felett látogathatóak, kivéve a gyermekprogramokat.

A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk!

On-line jegyvásárlás

Kövessen minket a Facebook-on is: http://www.facebook.com/napfenyesrendezvenyterem/