Takáts Eszter Magyarország egyik legsokoldalúbb, legszínesebb, legkreatívabb énekesnője, de nevezték már a “létező legjobb dalszerzőnek” is.

Kérdés persze, hogy a “karcos, intim rock & roll” vagy éppen a blues-os folk mennyire fér bele az igényes popzene meghatározásba, az azonban vitathatatlan, hogy Takáts Eszter több mint egy évtizede ontja magából a rádióbarát slágereket. Olyan szívvel, életkedvvel, nyíltsággal és magához öleléssel tágítja a pop műfajának kereteit, ami párját ritkítja. A zeneszerzés és gitározás mellett a szövegeket is ő jegyzi, nyakig benne van a hangszerelésben, kivételesen és egyedien jó hangja van, egyszerűen dőlnek belőle a melódiák.

Takáts Eszter a Pécsi Tudományegyetem ének-karvezető szakán végzett, majd 20 éven át tagja volt a Pécsi Kamarakórusnak, mellyel nemzetközi díjakat nyertek. A könnyűzenére való átnyergelését követően 2005-ben – Lukács Sándorral – megnyerte a Veszprémi Utcazene Fesztivált. Számos formációban zenélt, majd az Európa Kiadó gitárosával, Kischner Péterrel létrehozta a Takáts Eszter Beat Bandet. Több mint tucatnyi lemezét követően a 2017-es Bocsáss meg című albumát a szakma az év legjobbjai között sorolta.

Ezúttal kamara-formációjával, Horváth Mihály szájharmonikással és Czimerman Csaba dobos-ütőhangszeressel kiegészülve tárja fel “átgondolt érzelmeit érző gondolkodóknak”.


A koncertet az NKA Hangfoglaló Programja támogatja.

Takats Eszter trió

 

A program előtt  és után szeretettel várjuk kedves Vendégeinket a Napfényes Étterem különleges fogásaival.
Az aznapi érvényes belépőjeggyel 10% kedvezményt adunk a Napfényes Étterem áraiból (kivéve cukrásztermékek).

Asztalfoglalás: 06-20-311-0313

 Kultúra és vacsora egy helyen, a Belváros szívében!

Kedves Látogatóink!

Rendezvénytermünkben mindannyiunk egészségének védelmében betartjuk a mindenkori hivatalos ajánlásokat. A helyszínt rendszeresen fertőtlenítjük, kézfertőtlenítőt biztositunk, és betartjuk a maszkhasználati szabályokat is. Kérjük, tegyenek így Önök is. Köszönjük, és tartalmas időtöltést kívánunk

Kérjük, időben vegye meg a jegyét, mert a férőhelyek száma korlátozott!

Jegyek a Napfényes Étteremben (1053 Budapest, Ferenciek tere 2.- Veres Pálné és Curia utca sarok) elővételben és telefonos foglalással is kaphatók (+36 20 311 0313).

A foglalástól számított három napon túl az át nem vett jegyeket értékesítjük.

A rendezvényterem a rendezvény kezdete előtt fél órával nyit.
A helyszínen vendégeinket frissítőkkel, szendvicsekkel és süteményekkel várjuk!


Az étterem és a rendezvényterem területe füst és alkoholmentes.
Rendezvényeink 14 éves kor felett látogathatóak, kivéve a gyermekprogramokat.

A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk!

On-line jegyvásárlás

Kövessen minket a Facebook-on is: http://www.facebook.com/napfenyesrendezvenyterem/