Miképpen jut el egy tánc-, majd színművész a balettrúd, majd a színházak világától odáig, hogy egy szempillantásnyi döntést követően kölcsönkér egy hátizsákot és elindul élete addigi legnagyobb kalandjára, hogy Erőss Zsolttal megmássza a Kilimanjaro Uhuru csúcsát? Ezt követően pedig már saját hátizsákkal folytassa felfedező útját többek között Grönlandtól, Korzikán, és Panamán keresztül az Egyesült Államok vadonjáig?

Több ezer kilométer gyalog, hátizsákkal és sátorral hóban, sárban, szélviharban, vagy éppen rekkenő hőségben. Mitől nem veszítette el a gyermekként még bennünk izzó kalandvágyat és váltotta fel a színházak csillogó világát a természet csöndjére és miképpen tanult meg harmóniában élni a természettel, meghallani a hópelyheket, vagy felfedezni a felhők mesés formáit?

Zarándokutak és túraútvonalak a világ 43 országában. Ezen az estén elutazhatsz a titokzatos Szent Athos Kolostor-köztársaságba (amelyet nők 500 méteren belül meg sem közelíthetnek), Grönland jégmezőjére, illetve mesés hegyei és tavai közé ugyanúgy, mint az El Camino zarándokútra, a kolumbiai Lost Citybe vezető 1300 lépcsőfokra, a panamai lakatlan szigetekre, vagy Korzika csipkés sziklákkal övezett ösvényeire.

Csutka István, aki Camino Steve-ként járja útját, ezen az estén rengeteg izgalmas, megható, nevettető és motiváló történetét osztja meg a nézőkkel megmutatva, hogy mit kaphatunk a természet és az utazás, a sokszínű kultúrák megismerésének köszönhetően.

Linkek:

Kitaszítottként egy zárt világban

Grönlandon át gyalog – Jégbe zárva

Kalandra születtem

 

A program előtt  és után szeretettel várjuk kedves Vendégeinket a Napfényes Étterem különleges fogásaival.
Az aznapi érvényes belépőjeggyel 10% kedvezményt adunk a Napfényes Étterem áraiból (kivéve cukrásztermékek).

Asztalfoglalás: 06-20-311-0313

 Kultúra és vacsora egy helyen, a Belváros szívében!

Kérjük, időben vegye meg a jegyét, mert a férőhelyek száma korlátozott!

Jegyek a Napfényes Étteremben (1053 Budapest, Ferenciek tere 2.- Veres Pálné és Curia utca sarok) elővételben és telefonos foglalással is kaphatók (+36 20 311 0313).

A foglalástól számított három napon túl az át nem vett jegyeket értékesítjük.

A rendezvényterem a rendezvény kezdete előtt fél órával nyit.
A helyszínen vendégeinket frissítőkkel, szendvicsekkel és süteményekkel várjuk!


Az étterem és a rendezvényterem területe füst és alkoholmentes.
Rendezvényeink 14 éves kor felett látogathatóak, kivéve a gyermekprogramokat.

A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk!

On-line jegyvásárlás

Kövessen minket a Facebook-on is: http://www.facebook.com/napfenyesrendezvenyterem/