Szeretnél magadhoz térni, mert állandóan fáradtnak érzed magad? Szeretnél a természettel összhangba kerülni?
A nyers vegán ételek nem csak kímélőek, hanem segítenek elvégezni a szervezetedben a nagytakarítást és új élettel feltölteni azt!
Szikra Dávid nyers vegán séfünk bevezet a nyers növényi étrend világába, amivel akkor is érdemes megismerkedned, ha csak kúraszerűen szeretnéd alkalmazni. Az ételek kizárólag friss zöldségekből és magvakból készülnek, hús-, tojás-, tej- és gluténmentesek.

MENÜ:

Zöld fűszeres mandulakrém„sajt”
Bazsalikomos pesto cukkinispagettivel
Thai currys mangókrémleves
Magyaros magfasírt Waldorf-salátával
Narancsos-karobos pohárkrém

* A programváltozás jogát fenntartjuk!

HELYSZÍN: Napfényes Rendezvényterem, 1053 Budapest, Curia utca 2. (a Napfényes Étteremtől pár méterre)

TANFOLYAMVEZETŐ: Szikra Dávid nyers vegán séf.

RÉSZVÉTELI DÍJ:
13.000 Ft/fő, amely tartalmazza az Áfát, az alapanyagokat és az azokból elkészített vacsora költségeit, az ételek nyomtatott receptjeit.

JELENTKEZÉS:
A jelentkezéseket időrendi sorrendben tudjuk elfogadni a tanfolyam@napfenyesetterem.hu e-mail címen. Kérjük, jelentkezéskor add meg neved, telefonszámod és számlázási címed is!

A tanfolyamon csak előzetes jelentkezés alapján lehet részt venni. A jelentkezés csak befizetéssel együtt érvényes. A befizetett összeget lemondás esetén nem áll módunkban visszafizetni! Tanfolyamainkon 15. életévét betöltött jelentkező vehet részt.

A tanfolyami díj befizetésére banki átutalással (Napfényes Étterem Kft., bankszámlaszámunk: 16200106-00009009), vagy készpénzes befizetés esetén a Ferenciek tere 2. szám alatti éttermünkben van lehetőség, munkanapokon 10-15 óráig Homonyikné Antolik Juditnál (előzetes egyeztetés esetén ettől eltérő időpont is lehetséges).

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ:
Kaszás Andrea tanfolyamszervező: 06/20-483-9389
Szikra Dávid tanfolyamvezető: 06/30-425-35-40