Szeresd önmagad, hogy jobban tudj szeretni másokat!
Interaktív előadás arról, hogyan válhatunk önmagunk ellenségéből legjobb barátjává?

 

Belenézni a tükörbe és meglátni magunkat sokszor embert próbáló érzés: sokan vannak, akik ilyenkor sóhajtanak, lesütik a szemüket vagy minél hamarabb elfordulnak.

Az önelfogadás, az önszeretet hiánya alapvetően meghatározza az életminőségünket: kapcsolatainkat, viselkedésünket, döntéseinket, testi-lelki egészségünket.

Mindannyian azzal a hittel érkezünk a világba, hogy méltóak vagyunk a szeretetre, és mi is képesek vagyunk szeretni másokat. Legtöbbünknél azonban előbb vagy utóbb sérül ez a mély meggyőződés, és egyre mélyebbre süllyedünk a túlzott önkritika vagy akár az önutálat mocsarába. Ezek az érzések többnyire gyermekkorunkban vagy sorsunk fontos kapcsolataiban gyökereznek, ahol belénk égett az az érzés, hogy „nem vagyok fontos”.
Tudnunk kell, hogy ebből az állapotból is van kiút, ám ehhez elengedhetetlen, hogy valóban „belenézzünk a tükörbe”, szembenézzünk múltunk fájdalmas sérüléseivel.

A megújulás kulcsa, hogy visszataláljunk a velünk született hithez, a valódi szeretet forrásához, és engedjük, hogy betöltsön minket az érzés, hogy „fontos és szerethető vagyok”.
Ennek a folyamatnak az első lépése, ha elfogadással és tisztelettel tudok fordulni önmagam felé, ha a tükörbe nézve szeretettel tudom kimondani, hogy „ez vagyok én, itt tartok most”.

Ha elindulunk ezen az úton, kialakíthatunk egy olyan életmódot, ami a gondolatok, az érzések és a tettek szintjén is az önszereteten alapul. Minél mélyebb kapcsolatba kerülünk önmagunkkal, annál inkább megérezzük szívünk melegében, hogy milyen szoros szálak fűznek a többi emberhez.
Minél inkább képesek vagyunk szeretni és elfogadni önmagunkat, a sorsunkat, annál nagyobb szeretettel tudunk mások felé fordulni.

Előadó: Csehi István, a Napfényes Gyógyközpont terapeutája.

 

A Rendezvényteremben friss pogácsával és házi limonádéval várjuk vendégeinket, míg a program előtt  és után szeretettel várjuk kedves Vendégeinket a Napfényes Étterem különleges fogásaival.
Az aznapi érvényes belépőjeggyel 10% kedvezményt adunk a Napfényes Étterem áraiból (kivéve cukrásztermékek).

Asztalfoglalás: 06-20-311-0313

 Kultúra és vacsora egy helyen, a Belváros szívében!

Kedves Látogatóink!

Rendezvénytermünkben mindannyiunk egészségének védelmében betartjuk a mindenkori hivatalos ajánlásokat. A helyszínt rendszeresen fertőtlenítjük, kézfertőtlenítőt biztositunk, és betartjuk a maszkhasználati szabályokat is. Kérjük, tegyenek így Önök is. Köszönjük, és tartalmas időtöltést kívánunk

Kérjük, időben vegye meg a jegyét, mert a férőhelyek száma korlátozott!

Jegyek a Napfényes Étteremben (1053 Budapest, Ferenciek tere 2.- Veres Pálné és Curia utca sarok) elővételben és telefonos foglalással is kaphatók (+36 20 311 0313).

A foglalástól számított három napon túl az át nem vett jegyeket értékesítjük.

A rendezvényterem a rendezvény kezdete előtt fél órával nyit.
A helyszínen vendégeinket frissítőkkel, szendvicsekkel és süteményekkel várjuk!


Az étterem és a rendezvényterem területe füst és alkoholmentes.
Rendezvényeink 14 éves kor felett látogathatóak, kivéve a gyermekprogramokat.

A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk!

On-line jegyvásárlás

Kövessen minket a Facebook-on is: http://www.facebook.com/napfenyesrendezvenyterem/