Negyedéves asztrológiai előrejelzés Antal Pétertől, a Napfényes Gyógyközpont asztrológusától, minden jegy szülötte számára.

Augusztus 26-án a Mars a Kos jegyében egzakt kvadrátba került a Szaturnusszal, aki szintén saját otthonában a Bak jegyének végén van. Nagyon izgalmas belső és külső feszültségeket, próbatételeket hozott életünkbe. Sőt, az a csodálatos benne, hogy ezt az égi hatást, most még hosszan élvezhetjük, illetve a fejlődésünkre fordíthatjuk, mert a Mars szeptember 9-én retrográd fordulatot vesz, és így a két bolygó közötti feszültség hosszasan fenn fog állni, tehát október első hetében intenzíven, majd a hónap végére enyhébben érezhetjük hatását. Amikor a Mars befejezi hátráló mozgását november 13-án és elindul előre – újra találkoznak január 7-én. Ezek a bolygók január végére kezdenek el kellően eltávolodni a kvadrátból kifelé.

Itt olvasható Antal Péter teljes cikke:

A Koronavírus 2. hulláma – A globális átalakulás küszöbén

 

 

A Rendezvényteremben friss pogácsával és házi limonádéval várjuk vendégeinket, míg a program előtt  és után szeretettel várjuk kedves Vendégeinket a Napfényes Étterem különleges fogásaival.
Az aznapi érvényes belépőjeggyel 10% kedvezményt adunk a Napfényes Étterem áraiból (kivéve cukrásztermékek).

Asztalfoglalás: 06-20-311-0313

 Kultúra és vacsora egy helyen, a Belváros szívében!

Kedves Látogatóink!

Rendezvénytermünkben mindannyiunk egészségének védelmében betartjuk a mindenkori hivatalos ajánlásokat. A helyszínt rendszeresen fertőtlenítjük, kézfertőtlenítőt biztositunk, és betartjuk a maszkhasználati szabályokat is. Kérjük, tegyenek így Önök is. Köszönjük, és tartalmas időtöltést kívánunk

Kérjük, időben vegye meg a jegyét, mert a férőhelyek száma korlátozott!

Jegyek a Napfényes Étteremben (1053 Budapest, Ferenciek tere 2.- Veres Pálné és Curia utca sarok) elővételben és telefonos foglalással is kaphatók (+36 20 311 0313).

A foglalástól számított három napon túl az át nem vett jegyeket értékesítjük.

A rendezvényterem a rendezvény kezdete előtt fél órával nyit.
A helyszínen vendégeinket frissítőkkel, szendvicsekkel és süteményekkel várjuk!


Az étterem és a rendezvényterem területe füst és alkoholmentes.
Rendezvényeink 14 éves kor felett látogathatóak, kivéve a gyermekprogramokat.

A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk!

On-line jegyvásárlás

Kövessen minket a Facebook-on is: http://www.facebook.com/napfenyesrendezvenyterem/