Kerekítő Manó és az erdő csendje. Mi zavarja meg ősszel az erdő csendjét?

A J.Kovács Judit-Acsai Roland: Kerekítő manó és az évszakok című mesekönyve alapján készült bábjátékban Kerekítő manó és kis barátja, Kacska macska kalandjait kísérhetjük végig.
Ebből az őszi meséből azt is megtudhatjuk, hogy miért szomorú az erdő csendje. Ráadásul az izgalmas történet során kiderül az is, hogy milyen varázserővel bír Kerekítő manó sipkája.

Az előadásra a gyerekeket egy 20 perces, a meséhez kapcsolódó dramatikus átmozgató játékkal készítjük fel, a végén pedig aki szeretne, fotózkodhat a mese hőseivel.
www.manocskatarsulat.hu
A Társulat alapítója, Bálint Ildikó így vall magukról:

“Mindketten több éve, különböző helyszíneken, franchise rendszerben működő bábos gyermekfoglakozásokat tartunk, innen az ismeretség. A közös érdeklődésből és a többszöri találkozásokból barátság született.
A mesék írása, azok heti többszöri eljátszása, a bábok készítése mindkettőnk szívügye, így arra gondoltunk, hogy nemcsak kisebb csoportoknak, oviknak bábozunk egyedül, hanem szélesebb körben is elvisszük a mesék szeretetét a gyerekhez. Így született meg Manócska Társulat!

Utazó bábszínházunk interaktív bábelőadásokat játszik bunraku jellegű, illetve párna bábokkal. Meséinket dalokkal, mondókákkal, hangszerekkel, zenével és drámajátékokkal színesítjük, repertoárunk folyamatosan bővül.

Mindemellett társulatunk rendszeresen fellép a budapesti Hatszín Teátrumban, mely kőszínház immár állandó otthonunknak tekinthető.”

Kerekito mano A4

A büfében frissítőkkel és frissen sült pogácsával várjuk kedves vendégeinket; illetve az előadás előtt és után finomabbnál finomabb süteményeket és fő ételeket kínálunk a Rendezvényterem feletti Napfényes Étteremben.
Asztalfoglalás: 06-20-311-0313

Kultúra és vacsora egy helyen, a Belváros szívében!
Kedves Látogatónk!

Kérjük, időben vegye meg a jegyét, mert a férőhelyek száma korlátozott!

Jegyek a Napfényes Étteremben (1053 Budapest, Ferenciek tere 2.- Veres Pálné és Curia utca sarok) elővételben és telefonos foglalással is kaphatók (+36 20 311 0313).

A foglalástól számított három napon túl az át nem vett jegyeket értékesítjük.

A rendezvényterem a rendezvény kezdete előtt fél órával nyit.
A helyszínen vendégeinket frissítőkkel, szendvicsekkel és süteményekkel várjuk!


Az étterem és a rendezvényterem területe füst és alkoholmentes.
Rendezvényeink 14 éves kor felett látogathatóak, kivéve a gyermekprogramokat.

A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk!

On-line jegyvásárlás

Kövessen minket a Facebook-on is: http://www.facebook.com/napfenyesrendezvenyterem/