Nőnapra idén válassz egy újszerű meglepetést!

Gyere el Dr. Szabó G. Gábor (www.kartyabuvesz.hu) nemzetközileg is díjazott kártyabűvész különleges nőnapi műsorára a Napfényes Rendezvényterembe.
Varázslatos estében lesz részed!
Egy kis illúzióval emlékezetessé teheted ezt a napot a párodnak, barátnődnek, feleségednek, Anyukádnak, Nagyidnak és magadnak! ?
Meg bárkinek, akit szívesen invitálnál egy jóféle szórakozásra!

Ez a bűvészműsor minden feltételnek tökéletesen megfelel, amely az igényes szórakozáshoz kell: látványos, humoros, interaktív. Igazi kikapcsolódás a hétköznapi mókuskerékből.

HAGY MAGAD ELVARÁZSOLNI! MERT MEGÉRDEMLED ?

Dr. Szabó G. Gábor,
közgazdász-kutató (kandidátus, Ph.D.), nemzetközileg is díjazott kártyabűvész, igen jó kapcsolatteremtő képességű és humorú előadó. Különleges és eredeti mutatványokat bemutató bűvészműsora minden feltételnek tökéletesen megfelel, amely az igényes szórakozáshoz kell, hiszen látványos, humoros, és ami a legfontosabb interaktív, azaz a nézőket aktívan bevonja a műsorba!

Gábor 36 éves pályafutása során több mint 30 országban mutatta be tudományát, beleértve gyakorlatilag az összes európai országot. Évek óta osztja meg elméleti és gyakorlati tudását hazai és külföldi kollégákkal, s tart szemináriumokat Európa szerte.

Saját mutatványaiból álló változatos versenyprogramjait rengeteg mérvadó hazai és nemzetközi versenyen is bemutatta, többek között különdíjat kapott Európa legjelentősebb close-up (mikro-mágia) versenyén, Londonban. (23rd International Close-up Magic Competition, London, 2006). Tagja több igen neves nemzetközi szakmai szervezetnek (The Magic Circle (London), IBM TVP for Hungary, Escorial spanyol kártyabűvész-workshop stb.), illetve elnöke az idén hat éves Figaro Bűvészklubnak.
Megálmodója, alapítója és házi gazdája a Magyarországon egyedülálló „Varázs-Szalon” sorozatnak.
Honlap: www.kartyabuvesz.hu

Az eseményhez tartozó képet Radácsi György fotóművész (GyU foto: https://www.facebook.com/gyufoto/?fref=ts ) készítette, köszönet érte!

Szabo G buvesz nonap A4 02

Kérjük, időben vegye meg a jegyét, mert a férőhelyek száma korlátozott!

Jegyek a Napfényes Étteremben (1053 Budapest, Ferenciek tere 2.- Veres Pálné és Curia utca sarok) elővételben és telefonos foglalással is kaphatók (+36 20 311 0313).

A foglalástól számított három napon túl az át nem vett jegyeket értékesítjük.

A rendezvényterem a rendezvény kezdete előtt fél órával nyit.
A helyszínen vendégeinket frissítőkkel, szendvicsekkel és süteményekkel várjuk!


Az étterem és a rendezvényterem területe füst és alkoholmentes.
Rendezvényeink 14 éves kor felett látogathatóak, kivéve a gyermekprogramokat.

A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk!

On-line jegyvásárlás

Mentés

Mentés