Camino Steve

Camino Steve: Leckék a vadonból

2023. május 31. szerda

18:00

Online jegyvásárlás – 3000 Ft

Camino Steve világjáró izgalmas vetítéssel egybekötött előadása arról, ami az életben a legfontosabb.

„A világ számos, civilizációtól távoli túraösvényén eltöltött hosszú hónapok rengeteg mindenre megtanítottak. Az évek során ráébredtem, hogy a természetben töltött idő, sokkal hasznosabbnak bizonyult, mint bármi, amit korábban a tanulmányaim, vagy az olvasmányaim során szerezhettem.

A vadon sűrűje nem gyengekezű, végletekig türelmes tanító, hanem olyan, aki a figyelmetlen nebulót, komoly taslikkal téríti észhez, majd támogatja a helyes irányba.

A hétköznapi mókuskerék, a siker- és az anyagiak hajszolása, a megfelelési-, vagy teljesítési kényszer egyszerűen teljesen eltakarja előlünk az igazi világot. Pont azt, amiért igazán érdemes élni és dolgozni. Ráadásul a social média csillogó és hamis világa végképp letérít minket életünk legszebb ösvényeiről.

Ha elmesélem a leckéket, amelyeket kaptam, Te sem fogsz már QLED televízióra vágyni, mert szívesebben és sokkal jobb felbontásban nézheted az előtted elterülő vidéket, a virágok ezer formáját és színét, illetve a Nap-, a Hold- és a felhők varázslatos színeit és formáit. Elmúlnak az alvásproblémáid, mert elég hamar ráébredsz majd, hogy tulajdonképpen kint az erdőben sokkal jobban alszol, mint otthon a hiperszuper, méregdrága matracodon.

Jó esetben megérted azt is, hogy a pénz csak egy eszköz álmaid megvalósításához, és hogy nem lehet életcél mások szekerét tolni egy életen át; hogy kevéssel, de legalább is jóval kevesebbel is beéred. Sőt, így vagy boldog és hogy nem kell már a stressz, a taposómalom és az érdekbarátságok. Tökéletesen elegendő annyi cucc, ami a hátizsákodba elfér. Tarts velem, hogy segíthessek neked is rátalálni arra az ösvényre, amelyről mindig is álmodoztál!”

Camino Steve

 

Camino Steve
ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS

Kedves Látogatónk!

Kérjük, időben vegye meg a jegyét, mert a férőhelyek száma korlátozott!

Jegyek a Napfényes Étteremben (1053 Budapest, Ferenciek tere 2. - Veres Pálné és Curia utca sarok) elővételben és telefonos foglalással is kaphatók (+36 20 311 0313).

A foglalástól számított három napon túl az át nem vett jegyeket értékesítjük!

A rendezvényterem a rendezvény kezdete előtt fél órával nyit.
A helyszínen vendégeinket frissítőkkel, szendvicsekkel és süteményekkel várjuk!

Az étterem és a rendezvényterem területe füst és alkoholmentes.
Rendezvényeink 14 éves kor felett látogathatóak, kivéve a gyermekprogramokat.

A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk!

A RENDEZVÉNYTEREM A MINDENKORI HATÁLYOS JOGSZABÁLYOK SZERINT MŰKÖDIK!

A Rendezvényteremben friss pogácsával és házi limonádéval várjuk vendégeinket, míg a program előtt  és után szeretettel várjuk kedves Vendégeinket a Napfényes Étterem különleges fogásaival.
Az aznapi érvényes belépőjeggyel 10% kedvezményt adunk a Napfényes Étterem áraiból (kivéve cukrásztermékek). Ez a kedvezmény nem vonható össze más kedvezményekkel.

Online asztalfoglalás
Asztalfoglalás telefonon: +36 20 311 0101

Kultúra és vacsora egy helyen, a Belváros szívében!

Tetszik az eseményünk? Oszd meg másokkal is!

Aktuális események