Illés Adorján: Biciklivel a világ körül

Biciklivel a világ

2023. február 21. kedd

18:00

Online jegyvásárlás – 2500 Ft

Illés Adorján 1473 nap alatt körbeutazta a Földet kerékpárral.
Expedíciója során 39 országban 46 ezer km-t tekert. Átbiciklizett Ázsián, Ausztrálián, Új-Zélandon, Fidzsi-szigeteken, Japánon, majd észak-Amerikából eltekert Dél-Amerikáig, ahonnan közel 4 év utazás után visszatért Európába, Madridba, ahonnan haza biciklizett.

Ezen az estén Adorján leginkább az amerikai kontinensen történt kalandjairól fog mesélni nekünk.

Szó lesz arról, hogy milyen érzés biciklizni USA nyugati partján, látni a naplementéket a végtelen óceánpartokon. Aztán megismerkedhetünk Mexikó bájával, kultúrájával, külön kitérve a Yucatán félsziget csodáira, ahol Adorján fél évet önkénteskedett egy álomszép holisztikus hotelben.
Ezután tovább fogunk haladni dél felé, felfedezzük közép-Amerika rejtett- és kevésbé rejtett kincseit, érdekességeit, például a Panama csatornát vagy a Karib-térség azúrkék tengerpartjait és azt, hogy hogyan élnek itt a helyi, civilizációtól viszonylag távol élő emberek.

Dél Amerikában pedig külön élvezet biciklizni. Nemcsak azért, mert változatos a természet (vannak dzsungelek, vízesések, tengerpartok, kávéültetvények, mangó- és pálmafa-erdők, hegyek, hegyvidéki városok az Andokon), hanem azért is, mert igen barátságosak az emberek. A helyi lakosok lazák és mindenki ismeri imád táncolni.

Adorján harmadszor tart élménybeszámolót a Napfényes Étterem Rendezvénytermében, a visszajelzések alapján nagyon szerette a közönség a laza, humoros, őszinte és inspiráló előadásmódját.

 

Illés Adorján Biciklivel a világ előadása
ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS

Kedves Látogatónk!

Kérjük, időben vegye meg a jegyét, mert a férőhelyek száma korlátozott!

Jegyek a Napfényes Étteremben (1053 Budapest, Ferenciek tere 2. - Veres Pálné és Curia utca sarok) elővételben és telefonos foglalással is kaphatók (+36 20 311 0313).

A foglalástól számított három napon túl az át nem vett jegyeket értékesítjük!

A rendezvényterem a rendezvény kezdete előtt fél órával nyit.
A helyszínen vendégeinket frissítőkkel, szendvicsekkel és süteményekkel várjuk!

Az étterem és a rendezvényterem területe füst és alkoholmentes.
Rendezvényeink 14 éves kor felett látogathatóak, kivéve a gyermekprogramokat.

A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk!

A RENDEZVÉNYTEREM A MINDENKORI HATÁLYOS JOGSZABÁLYOK SZERINT MŰKÖDIK!

A Rendezvényteremben friss pogácsával és házi limonádéval várjuk vendégeinket, míg a program előtt  és után szeretettel várjuk kedves Vendégeinket a Napfényes Étterem különleges fogásaival.
Az aznapi érvényes belépőjeggyel 10% kedvezményt adunk a Napfényes Étterem áraiból (kivéve cukrásztermékek). Ez a kedvezmény nem vonható össze más kedvezményekkel.

Online asztalfoglalás
Asztalfoglalás telefonon: +36 20 311 0101

Kultúra és vacsora egy helyen, a Belváros szívében!

Tetszik az eseményünk? Oszd meg másokkal is!

Aktuális események