Abdoul Camara társulat dobolás

„Ó-ó-ó, Afrika!” Dobkoncert, tánc-show és közös tánctanulás Abdoul Camarával és Társulatával.

2022. november 5. szombat

18:00

Online jegyvásárlás – 3000 Ft

Abdoul Camara szenegáli dob-és táncművész, a patinás Szenegáli Daniel Sorano Nemzeti Színház táncosa, a szenegáli Oscar des Vacances tehetségkutató verseny kétszeres győztese, a Camara Társulat koreográfusa, művészeti vezetője. Mesterien táncol.

Repertorájában nyugat-afrikai táncok (peul, serer, diola, yela, soninke, sose, dundumba, mbalax) szerepelnek. Abdoul a tánc mellett afrikai dobokon (djembe, dundun), tökedényen és balafonon is játszik és énekel.

A Napfényes Rendezvényteremben most hallhatjuk őt és Társulatát dobolni és különleges hangszereken játszani; tanúi lehetünk egy fergeteges tánc-shownak, a végén pedig magunk is kipróbálhatunk egy-két figurát Abdoul vezetésével.

A fantastic Senegalese dance and drum show performed by Ballet Camara. Ancient African djembe drums are played while a traditional Senegalese dance show with acrobatic elements is performed. A joyful atmosphere will take you to the black continent: learn African moves with them!

The Ballet Camara from Senegal is a professional group composed of selected outstanding musicians and dancers. They provide high standard African dance and drum shows with various choreographs and costumes (peul, yela, serer, balanta, dundumba, mbalax among others).
They are unique worldwide for their acrobatic dance with the giant calabash (Guinean peul kunnawal tradition).

The Chief of the group is Abdoul Camara was was a contracted dancer of Daniel Sorano National Theatre of Senegal for years and he is the artistic director and choreographer of Ballet Camara Dance Company.

ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS

Kedves Látogatónk!

Kérjük, időben vegye meg a jegyét, mert a férőhelyek száma korlátozott!

Jegyek a Napfényes Étteremben (1053 Budapest, Ferenciek tere 2. - Veres Pálné és Curia utca sarok) elővételben és telefonos foglalással is kaphatók (+36 20 311 0313).

A foglalástól számított három napon túl az át nem vett jegyeket értékesítjük!

A rendezvényterem a rendezvény kezdete előtt fél órával nyit.
A helyszínen vendégeinket frissítőkkel, szendvicsekkel és süteményekkel várjuk!

Az étterem és a rendezvényterem területe füst és alkoholmentes.
Rendezvényeink 14 éves kor felett látogathatóak, kivéve a gyermekprogramokat.

A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk!

A RENDEZVÉNYTEREM A MINDENKORI HATÁLYOS JOGSZABÁLYOK SZERINT MŰKÖDIK!

A Rendezvényteremben friss pogácsával és házi limonádéval várjuk vendégeinket, míg a program előtt  és után szeretettel várjuk kedves Vendégeinket a Napfényes Étterem különleges fogásaival.
Az aznapi érvényes belépőjeggyel 10% kedvezményt adunk a Napfényes Étterem áraiból (kivéve cukrásztermékek). Ez a kedvezmény nem vonható össze más kedvezményekkel.

Online asztalfoglalás
Asztalfoglalás telefonon: +36 20 311 0101

Kultúra és vacsora egy helyen, a Belváros szívében!

Tetszik az eseményünk? Oszd meg másokkal is!

Aktuális események