Bujtás Anita hegedűművész Budapesten született zenész család gyermekeként.

Az általánostól eltérő, kifejezetten egyéni, belső úton jár, a spirituális tanok mélyen érdeklik. Nagyon sokra tartja Jézus, Buddha, Hermész Triszmegisztosz tanításait, a tibeti tradíció tanait, a magyar ősvallás hagyatékát, és a Bhagavad-Gitát.

Ars poeticája: “Az előadóművésznek médiummá kell válnia, aki megidézi nem csak a zeneszerző szellemét, hanem azt a szellemet, amit a zeneszerző is megidézett a magasabb világokból a mű írásakor.” Zenei felfogásában a “nagy öregek”: Menuhin, Olysztrakh, Szigeti József, Paganini állnak igazán közel hozzá.

A Napfényes Rendezvényteremben felcsendülő koncert az Országos Filharmónia Köszönjük, Magyarország c. pályázatának egyik nyertes hangversenye. Egy mű van e válogatásban, amely nem romantikus zeneszerző alkotása: Beethoven F-dúr Románca. A darab különleges szépsége, valamint címéből adódó zenei mondanivalója révén került be e Brahms, Massenet, Hacsaturján és Rachmanyinov műveiből összeállított műsorba.

Közreműködik: Bujtás Anita (hegedű) és Kovács Kálmán (zongora)

Támogassa Ön is jegyvásárlással a főváros zenei életének újjászületését!

Romantika hurjain A4

A Rendezvényteremben friss pogácsával és házi limonádéval várjuk vendégeinket, míg a program előtt  és után szeretettel várjuk kedves Vendégeinket a Napfényes Étterem különleges fogásaival.
Az aznapi érvényes belépőjeggyel 10% kedvezményt adunk a Napfényes Étterem áraiból (kivéve cukrásztermékek).

Asztalfoglalás: 06-20-311-0313

 Kultúra és vacsora egy helyen, a Belváros szívében!

Kedves Látogatóink!

Rendezvénytermünkben mindannyiunk egészségének védelmében betartjuk a mindenkori hivatalos ajánlásokat. A helyszínt rendszeresen fertőtlenítjük, kézfertőtlenítőt biztositunk, és betartjuk a maszkhasználati szabályokat is. Kérjük, tegyenek így Önök is. Köszönjük, és tartalmas időtöltést kívánunk

Kérjük, időben vegye meg a jegyét, mert a férőhelyek száma korlátozott!

Jegyek a Napfényes Étteremben (1053 Budapest, Ferenciek tere 2.- Veres Pálné és Curia utca sarok) elővételben és telefonos foglalással is kaphatók (+36 20 311 0313).

A foglalástól számított három napon túl az át nem vett jegyeket értékesítjük.

A rendezvényterem a rendezvény kezdete előtt fél órával nyit.
A helyszínen vendégeinket frissítőkkel, szendvicsekkel és süteményekkel várjuk!


Az étterem és a rendezvényterem területe füst és alkoholmentes.
Rendezvényeink 14 éves kor felett látogathatóak, kivéve a gyermekprogramokat.

A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk!

On-line jegyvásárlás

Kövessen minket a Facebook-on is: http://www.facebook.com/napfenyesrendezvenyterem/